News & Articles

MoMix Blog

Testing Period (15/10/21 – 16/12/2022)

Στις 16/12/2022 γιορτάζουμε την επίσημη λεοιτουργία της νέας εποχής στο χώρο επί της οδού βουτάδων 36 στο Γκάζι.

Από τις 15 Οκτωβρίου 2021 όπως και ξεκίνησε η λειτουργία και για 13 μήνες ακολουθήθηκε μεθοδικά η σταδιακή προσαρμογή στις συνθήκες που διαμόρφωσαν η αλλαγή location, η νέα ομάδα, το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, οι νέοι κωδικοί προϊόντων αλλά και ο covid19.

Η αγάπη και το μεράκι μας οδήγησαν σε μια κίνηση, που όπως διαπιστώσαμε από την αποδοχή της, ήταν αν μη τι άλλο πρωτοποριακή ή έστω σπάνια.

Η “δοκιμαστική περίοδος” ή “testing period” ανακοινώθηκε με την παρακάτω ανάρτηση στην κεντρική ιστοσελίδα στις αρχές του νέου εγχηρήματος.

“Με χαρά ανακοινώνουμε την επαναλειτουργεία του MoMix Bar Κεραμεικός ύστερα από πλέον του ενός έτους ανασυγκρότησης και Επανασχεδιασμού.
Οι νέες συνθήκες και η ανάγκη μας για την υπεύθυνη ανταπόδωση της αγάπης σας εδώ και 9 χρόνια ενέπνευσαν μια ριζική εκσυγχρονιστική αλλαγή !

Ευγενικά ζητούμε την καταννόησή σας κατά το πρώτο διάστημα λειτουργείας μας (Testing Period), όπου η ομάδα μας εργάζεται αφοσιωμένη με πλάνο την προσαρμογή και τελειοποίηση της λειτουργείας του νέου χώρου επί της οδού Βουτάδων 36. “

 

 

Τι ήταν επί του πρακτέου όμως η δοκιμαστική περίοδος;

Η μεθοδική οργάνωση, παρακολούθηση, αξιολόγηση, δοκιμή και παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών με διακριτική διαδικασία προώθησης και marketing.

Ο κύριος σκοπός ήταν η διασφάλιση της φιλοσοφίας και κουλτούρας. Ύστερα, η αφομοίωση των νέων projects όπως κουζίνα, καφές, γλυκό αλλά και η προσαρμογή σε μια κεντρική πλέον τοποθεσία με σημαντικό footfall από ένα speak easy περιβάλλον (επί της οδού Κελεού).

Μερικές από τις τεχνικές που εφαρμόστηκαν ήταν:

–  ο περιορισμένος κατάλογος cocktail κατά το πρώτο εξάμηνο

η διατήρηση συνταγών σε cocktails και finger food που είχαν σύνδεση με το κοινό

η κατέυθυνση του marketing προς συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να μη επιβαρύνονται οι διαδικασίες σε μη δοκιμασμένα.

η συστηματική καταγραφή της νέας καθημερινότητας και η βελτίωση των λειτουργιών.

ενεργειακή εξοικονόμηση,

βελτίωση στην κατανομή εργατοωρών,

food cost,

cost management,

οργάνωση ροής παραγγελιών,

οργάνωση και αξιοποίηση ρευστότητας

προσφέρθηκαν προς δοκιμή (μέσω πωλήσεων σε προνομιακή τιμή ή δειγματοδιανομή) περισσότερα από 2.200 πιάτα πριν την επίσημη ανακοίνωση της λειτουργλιας της κουζίνας (2 Δεκεμβρίου 2022) για συλλογή feedback και διορθώσεις.

Η συνολική φιλοσοφία της επικοινωνίας ήταν χαμηλού προφίλ. Επισυμάνθηκε ποικιλοτρόπως οτι το MoMix είναι ένα project σκληρής προσπάθειας.

Ετήσιo corporate meeting σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην Ταινοθήκη της Ελλάδος “Λαίς” με συμμετέχοντες όλους τους εργαζόμενους στην παραγωγή, τους εξωτερικούς συνεργάτες σε τομείς οικονομικών, λογιστικής, γραφιστικής,  web design, νομικών, marketing και φυσικά των μετόχων.

Θεματολογία meeting:

προβολή inspiring video για τα 10 χρόνια

ανάλυση κουλτούρας και ιστορίας

ανάλυση δεδομένων με πίνακες, κυματομορφές και γραφήματα

ανάλυση πωλήσεων

ανάλυση crisis management – covid19

weak and strong points της πρώτης χρονιάς λειτουργίας

ανάλυση στόχων 2023

Το τελευαίο στάδιο περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εκδηλώσεις είτε ανοιχτές στο κοινό είτε private. Ο σκοπός είναι η αποτελασματική σύνδεση της εταιρίας με προμυθευτές και επισκέπτες.

 

You might also like

Reserve your Table NOW

...
Loading...